icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

vandenoeverlekkerwonen-beka-slaapcomfort

Van den Oever Lekker Wonen is Beka dealer. Beka® is al sinds 1935 een specialist in slaapcomfort dankzij hun innovatieve slaaptechnologie, meesterlijk vakmanschap en een elegante afwerking. Een Beka® bed is de beste plek ter wereld.

 

Genieten in een Beka bed
Een Beka bed is een unieke plaats waar u nog-eventjes-wat-leest, knuffelt, bemint, indut, soest, snoezelt, wegdroomt en geniet van een diepe en herstellende slaap. Een knusse plek waar u ’s ochtends met plezier uw ogen opent, klaar voor een nieuwe dag.

 

Ontdek de Beka collectie bij Van den Oever Lekker Wonen
De Beka collectie bij Van den Oever Lekker Wonen bestaat uit matrassen, toppers, hoofdkussens, boxsprings, lattenbodems, bedkaders en een silence bed. Ook de Beka Perle is bij ons verkrijgbaar.

 

Maak een afspraak in onze showroom

 

Elke Beka boxspring wordt vervaardigd uit de beste materialen. Boxspring, hoofdbord en matras: alle elementen passen op een harmonieuze manier bij elkaar. De juiste matras kiezen is allesbehalve eenvoudig. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, en elke slaper is anders.

 Beka dealer in Gameren


Unieke technologie
Welke matras u ook kiest, de unieke, gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, elke dag opnieuw. De eerste generatie GELTEX® matrassen werd een groot succes dankzij zijn uitstekende ventilatie, drukverdeling en ondersteuning. Beka® bleef echter inzetten op verbetering in de zoektocht naar het summum van slaapcomfort. Na jarenlange innovatie, lanceert Beka® nu de nieuwe generatie GELTEX®: de focus ligt meer dan ooit op duurzaamheid en een langere levensduur.

 

Een silence bed is de ideale slaapoplossing voor mensen die vaak onrustig slapen door geluidshinder: van storende omgevingsgeluiden tot een partner die snurkt of verkouden is. Als Beka dealer adviseren we u bij Van den Oever Lekker Wonen graag over de beste en meest comfortabele slaapoplossingen.

Neem direct contact op