icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

v4-banner-feestdagen-in-stijl-vdolw

Dineer deze feestdagen in stijl met Van den Oever Lekker Wonen

December is weer in aantocht. De maand van gezelligheid en lang tafelen met familie en vrienden. Wordt het gourmet? Een vijf gangenmenu? Kaasfondue? Of Pizzarette? Wat u ook kiest, u wilt samen met uw gasten lekker aan tafel zitten. Daar helpen wij u graag bij!

 

Nieuw in onze collectie

 

Vanaf nu kunt u bij ons ook uw eetkamerstoelen zelf samenstellen! Wij hebben speciaal voor de feestdagen Maxfurn opgenomen in onze collectie. Een fantastisch merk dat u de mogelijkheid geeft uw stoelen volledig naar uw wens te ontwerpen. En dat voor slechts € 169,- per stoel! De stoelen zijn uit voorraad leverbaar, dus u kunt ze nog voor de feestdagen in huis hebben!

 

Stel uw eigen stoel samen

Stap 1: Kies het model

Model Albany
Model Brisbane
Model Canberra

Stap 2: Kies de rug

Rug A
Rug B
Rug C

Stap 3. Kies de poot

Poot 1
Poot 2
Poot 3

Stap 4. Kies de stof en kleur

Chicago
Luxor
Goldy
stoelen

Bijpassende tafel?

Eettafel Costa combineert prachtig met de stoelen. De tafel staat op een stoere poot van zwart metaal en heeft een kras- en slijtvast tafelblad van Lamalux. Wij leveren deze tafel in diverse maten.
Hij is al verkrijgbaar vanaf € 748,- (160x92 cm).

Van der Drift
Daarnaast hebben wij natuurlijk een nog veel groter assortiment eetkamertafels. Bijvoorbeeld de prachtige maatwerk tafels van Van der Drift Meubelen. Deze kunt u geheel naar eigen wens samenstellen. In zeven eenvoudige stappen maakt u met de Van der Drift tafelcreator uw eigen unieke tafel.

Nu wilt u natuurlijk dat uw nieuwe tafel perfect past bij uw nieuwe stoelen. Dat kan! Onze stylisten helpen u daar graag bij. Kom naar onze winkel en dan stellen we uw nieuwe eetkamerset af op uw smaak en wensen.