icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

Vacature: Full time allround stoffeerder

Van den Oever Lekker Wonen is op zoek naar een full time allround stoffeerder. In teamverband werk je mee aan de totale aankleding van diverse ruimtes. Je werkt zelfstandig en nauwkeurig. Jij hebt oog voor detail en technisch inzicht. Je bent klantgericht, klantvriendelijk en hebt contact met de klant of de organisatie.

 

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt een diploma of aantoonbare werkervaring voor het plaatsen van: tapijt, PVC, laminaat, parket, plinten, traprenovaties, vinyl en gordijnen/raamdecoratie.
  • Je bent bekend met diverse verwerkingsmethodes van vloeren, gordijnen en/of trappen.
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B. 

 

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke en afwisselende baan als allround stoffeerder.
  • De mogelijkheid om per direct aan de slag te gaan.
  • Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden.
  • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

 

Wie zijn wij?
Van den Oever Lekker Wonen is een complete woninginrichter en binnenhuisadviseur voor de regio Rivierengebied, Bommelerwaard, Den Bosch en het Land van Heusden & Altena. Bij Van den Oever Lekker Wonen vind je een compleet en betaalbaar aanbod op het gebied van meubelen, slapen en woninginrichting. Daarnaast maakt Van den Oever Lekker Wonen het sfeervol, op maat en in eigen stijl aankleden van vloeren, wanden en ramen écht leuk. We helpen onze klanten bij het maken van de juiste keuzes en bieden 100% maatwerk en een zorgeloze service. Van den Oever Lekker Wonen is aangesloten bij De Binnenhuisadviseurs en daardoor een door de A-merken erkend exclusief dealer.

 

Wil je graag werken in de woonbranche en zie je deze uitdaging wel zitten? Stuur of mail je sollicitatiebrief met C.V. en een foto naar Van den Oever Lekker Wonen.

 

Van den Oever Lekker Wonen
Ridderstraat 3
5311 CK Gameren
info@vandenoeverlekkerwonen.nl
Heb je vragen? Bel 0418 - 561317 en vraag naar Dick of Corné van den Oever!