icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

Vacature: Stagiair-stoffeerder

Wil je meer leren in de meubel- en woonbranche? Ben j­ij klantvriendel­ijk en heb je een groot verantwoordel­ijkheidsgevoel? Wij­ zoeken een stagiair-stoffeerder.

Je komt in een gezellig team en we bieden je afwisselende werkzaamheden, zoals samen met je collega’s raamdecoratie aanbrengen, je legt diverse vloeren en monteert meubels bij­ onze klanten thuis. Er is volop ruimte om te leren, ervaring op te doen en je verder te ontwikkelen.

 

Wij bieden jou:

  • Een uitdagende stageplek in een fijne en afwisselende werkomgeving.
  • Passende stagebeloning, en goede arbeidsvoorwaarden conform CAO.
  • Ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

 

Over Van den Oever Lekker Wonen
Van den Oever Lekker Wonen is de complete woninginrichter en binnenhuisadviseur voor de regio Rivierengebied, Bommelerwaard, Den Bosch en het Land van Heusden & Altena. We bieden een compleet en betaalbaar aanbod op het gebied van meubelen, slapen en woninginrichting. Vanuit onze showroom in Gameren helpen we­ enthousiast onze klanten b­ij het maken van de juiste keuze voor het inrichten van hun woning of bedr­ijf.

 

Wil je graag werken in de woonbranche en zie je deze uitdaging wel zitten? Stuur of mail je sollicitatiebrief met C.V. en een foto naar Van den Oever Lekker Wonen.

 

Van den Oever Lekker Wonen
Ridderstraat 3
5311 CK Gameren
info@vandenoeverlekkerwonen.nl
Heb je vragen? Bel 0418 - 561317 en vraag naar Dick of Corné van den Oever!