icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

Boxspring kopen in Gameren? Bij Van den Oever Lekker Wonen vindt u een mooie collectie Boxsprings van het merk Beka®. De Beka® collectie bij Van den Oever Lekker Wonen bestaat uit matrassen, hoofdkussens, boxsprings, lattenbodems, bedkaders en een silence bed. Een Beka® bed is de beste plek ter wereld.

 

Dromen in een Beka bed
Dankzij de innovatieve slaaptechnologieën, meesterlijk vakmanschap en een elegante afwerking is Beka® al sinds 1935 specialist in slaapcomfort. En dat is te merken. Een Beka® bed is een heerlijk bed dat gegarandeerd voor heerlijke momenten zorgt. Lezen, knuffelen, indutten, soezen, snoezelen, wegdromen. In een Beka® bed is dit extra fijn. Maar ook voor een diepe en herstellende slaap is een Beka® bed zeer geschikt. Het is de plek waar u 's ochtends met plezier u ogen opent, helemaal klaar voor weer een nieuwe dag. 

 

Boxspring kopen Gameren

 

Maak een afspraak aan huis 

Boxspring kopen in Gameren? Het beste slaapcomfort bij Van den Oever Lekker Wonen
De boxsprings van Beka® worden vervaardigd uit de beste materialen en zorgen zo voor ultiem slaapcomfort. Daarnaast passen alle elementen, van boxspring tot hoofdbord tot matras, harmonieus bij elkaar. 

Unieke technologie van matrassen
Het is alles behalve eenvoudig om het juiste matras te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos en iedere slaper is anders. Maar welk matras u ook kiest, de unieke, gepatenteerde GELTEX® technologie zorgt voor een heerlijk uitgerust gevoel, iedere dag opnieuw. Dit komt door de uitstekende ventilatie en de drukverdeling en ondersteuning. De nieuwste generatie GELTEX® matrassen bevatten naast deze unieke technologie ook een focus op duurzaamheid en langere levensduur. 

Bezoek onze ruime showroom
Benieuwd naar de hele collectie boxsprings bij Van den Oever Lekker Wonen? Breng dan een bezoek aan de ruime showroom in onze interieur winkel in Gameren. Hier vindt u een verassend groot aanbod en de meest trendy boxsprings voor een betaalbare prijs.
 

Neem direct contact op