icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

vandenoeverlekkerwonen-banken-banner
01-2-bank-meubel-vandenoeverlekkerwonen
02-2-bank-meubel-vandenoeverlekkerwonen

Het middelpunt van de woonkamer

De bank vormt vaak het middelpunt van uw woonkamer. Niet alleen vanwege het formaat, maar ook omdat er veel gebruik gemaakt wordt van dit meubelstuk. Niets is heerlijker dan na een lange, drukke bank op uw comfortabele bank ploffen. Maar een stijlvolle bank leent zich ook als een perfecte plek om te borrelen. Een bank zorgt dus niet alleen voor veel comfort, maar ook voor gezelligheid.

Uitgebreide collectie bankstellen

Van den Oever Lekker Wonen heeft een diverse collectie aan banken. Dus naar wat voor bank u ook op zoek bent, bij ons vindt u het allemaal, van een bank met hocker, een hoekbank, een leren bank, tot een grote bank of een kleine bank. Onze banken zijn van goede kwaliteit en in verschillende stijlen verkrijgbaar, van klassiek tot modern. En de banken van Van de Oever Lekker Wonen zijn niet alleen stijlvol, maar ook zeer comfortabel. Hierdoor zijn onze banken ideaal om een avondje op de bankhangen, maar ook zeer geschikt om op te borrelen met vrienden en familie. Uw zithoek nóg comfortabeler maken? Kies dan voor een bijpassende fauteuil.

De juiste bank kiezen

Een nieuwe bank is geen kleine uitgave. Dit maakt het vinden van de perfecte bank niet eenvoudiger. Daarom is het van groot belang dat u de goede keuze maakt door op een aantal dingen te letten. Zo moet de bank passen qua afmetingen, maar ook wat betreft stijl. Daarnaast zijn er verschillende soorten modellen banken, zoals hoekbanken, tweezitsbanken, driezitsbanken en chaise longues. Ook wat betreft het materiaal kunt u alle kanten op. Zo hebben wij leren banken in ons assortiment, maar ook ribstof banken en velours banken.

Bank kopen bij Van den Oever Lekker Wonen

Een nieuwe bank kopen doet u bij Van den Oever Lekker Wonen. Kom naar onze ruime showroom en laat u inspireren door ons ruime aanbod. Bij vragen staan wij altijd voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.