icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

van-den-oever-lekker-wonen-slapen-matrassen-banner-01-1-1-

Een goed matras voor een goede nachtrust

Een goede nachtrust begint bij een goed matras. Daarom is het kopen van een goed matras erg belangrijk. Doordat ieder lichaam anders, is een matras kopen een zeer persoonlijke aankoop. Dankzij ons ruime aanbod is er altijd wel een matras te vinden dat past bij uw lichaam en wensen.

Belang van een goede nachtrust

Gemiddeld slaapt u een derde van uw leven. Daarom is een goede nachtrust erg belangrijk. Slapen gaat niet alleen over het aantal uren dat u per nacht slaapt, maar juist om de kwaliteit van deze uren. Tijdens het slapen spoelen de hersenen zich namelijk schoon en krijgen ze de kans zichzelf te reinigen. Daarnaast zorgt een goede nachtrust ervoor dat de emoties van de dag goed verwerkt kunnen worden. Een bed van goede kwaliteit draagt bij aan een goede nachtrust. 

Revor Bedding

Om bij te kunnen dragen aan een goede nachtrust is Van den Oever Lekker Wonen dealer van het merk Revor Bedding. Revor staat voor Rêve D’or of de gouden droom, kortom een gouden slaap of nachtrust. Het merk is sinds 1972 specialist in slaapcomfort. De matrassen van Revor Bedding worden met de grootste zorg vervaardigt, waarbij er veel oog is voor vakmanschap en kwaliteit. Daarnaast kunt u uw Revor boxspring of ledikant personaliseren door de diverse keuzes in kleuren, hoofdborden en pootjes. Wat uw stijl ook is, u slaapt heerlijk met Revor Bedding!

Ruim assortiment aan matrassen

Met ons ruime assortiment aan matrassen zit er altijd wel iets voor u tussen. Onze diverse soorten matrassen hebben allemaal hun eigen, specifieke eigenschappen. Zo biedt het ene matras meer stevigheid en ondersteuning dan het andere matras. Ook voor verschillende soorten afmetingen zit u bij ons goed. Zo vindt u bij ons matrassen van 90x200, 140 x 200, 160 x 200 en 180x200. Ook voor toppers kunt u bij ons terecht. 

Het kiezen van het juiste matras

Het kiezen van het juiste matras kan een behoorlijke opgave zijn. Om de beste keuze te maken, is het belangrijk om te gaan welk materiaal uw voorkeur heeft, of u veel of juist weinig ondersteuning wilt en wat past bij uw lichaam. Door hier goed over na te denken, vallen er vanzelf matrassen af. Andere factoren die belangrijk zijn bij het kiezen van het juiste matras is of dat u het snel warm heeft, u vaak last heeft van uw rug en wat uw slaaphouding is. Al deze factoren samen bepalen welk matras het beste is voor u. Komt u er niet uit? Laat u dan adviseren in onze showroom. 

Matrassen kopen bij Van den Oever Lekker Wonen

Bij Van den Oever Lekker Wonen vindt u dus een uitgebreid assortiment aan goede matrassen geschikt voor een goede nachtrust. Kom naar de ruime showroom in onze bedden winkel en laat u inspireren door ons ruime aanbod bedden en matrassen. Bij vragen staan wij altijd voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.