icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

Een fijn bed voor een goede nachtrust

Bij Van den Oever Lekker Wonen vindt u gegarandeerd een fijn bed, ook wel ledikant genoemd, dat bijdraagt aan een goede nachtrust. Wij zijn namelijk dé beddenspeciaalzaak van Gameren en omgeving en bieden bedden aan van topkwaliteit. Wij streven er naar om voor iedereen optimaal slaapcomfort te kunnen realiseren. 

Belang van een goede nachtrust

Gemiddeld slaapt u een derde van uw leven. Daarom is een goede nachtrust erg belangrijk. Slapen gaat niet alleen over het aantal uren dat u per nacht slaapt, maar juist om de kwaliteit van deze uren. Tijdens het slapen spoelen de hersenen zich namelijk schoon en krijgen ze de kans zichzelf te reinigen. Daarnaast zorgt een goede nachtrust ervoor dat de emoties van de dag goed verwerkt kunnen worden. Een bed van goede kwaliteit draagt bij aan een goede nachtrust. 

Beka bedden

Om bij te kunnen dragen aan een goede nachtrust is Van den Oever Lekker Wonen dealer van het merk Beka®. Dit merk is sinds 1935 specialist in slaapcomfort. De bedden van Beka bevatten een innovatieve slaaptechnologie en worden vervaardigd uit de beste materialen met een elegante afwerking. Daarnaast passen alle elementen, zoals de boxspring, het hoofdbord en matras, bij elkaar. Een Beka bed is dan ook dé plek om te ontspannen, lezen, knuffelen, snoezelen, wegdromen en te genieten van een diepe slaap. 

Ruim assortiment aan bedden met matras

Met ons ruime assortiment aan bedden zit er altijd wel een geschikt bed voor u tussen. Zo hebben wij tweepersoonsbedden, maar ook eenpersoons bedden en bedden van 140x220. Daarnaast zijn sommige bedden ook verkrijgbaar in een extra lange lengtemaat, zoals bedden van 180 x 220. En of u nu kiest voor een boxspring (een compleet slaapsysteem) of een normaal bed met een los frame en matras, bij ons vindt u een bed dat aan uw wensen voldoet. Daarnaast zijn onze bedden in verschillende soorten materialen en interieurstijlen verkrijgbaar, zoals stoffen bedden of houten bedden. 

Bedden kopen bij Van den Oever Lekker Wonen

Bij Van den Oever Lekker Wonen vindt u dus een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve en luxe bedden geschikt voor een goede nachtrust. Kom naar de ruime showroom in onze bedden winkel en laat u inspireren door ons ruime aanbod bedden en matrassen. Bij vragen staan wij altijd voor u klaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.