icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

vdolw-fotopand-bewerkt-v2-1
van-den-oever-lekker-wonen-man-gordijn-1
van-den-oever-lekker-wonen-man-hout-1
van-den-oever-lekker-wonen-parket-leggen
showroom-lekker-wonen-buiten-pand
showroom-lekker-wonen-binnen-1
showroom-lekker-wonen-binnen-2

Over ons

Van den Oever Lekker Wonen biedt een breed aanbod aan meubels, raamdecoratie en vloeren. Kwaliteit en service staat daarbij voorop. Er wordt alleen gewerkt met meubels en materialen die degelijk en duurzaam in gebruik zijn. Belangrijk daarbij is dat klanten lang plezier hebben van de producten die ze kopen. Dit alles tegen een eerlijke en goede prijs. Het aanbod is zeer divers. Daarnaast werkt Van den Oever Lekker Wonen met een team van ervaren vakmensen die verstand van zaken hebben. Breng eens een bezoek aan onze zeer ruime woonwinkel in Gameren.

 

Van den Oever Lekker Wonen bestaat inmiddels 75 jaar en is inmiddels al ruim 14 jaar in handen van de 3e generatie; Dick en Corné van den Oever. Binnen het bedrijf hebben ze de taken goed verdeeld. Dick is vooral aanwezig in de winkel en houdt zich bezig met de verkoop en de planning. Corné richt zich op het inmeten en verzorgt de offertes en de administratieve werkzaamheden. 

 

Het bedrijf is ook lid van De Binnenhuisadviseurs, een selecte groep van gespecialiseerde woninginrichters, die staan voor stijl en klasse.

 

Bekijk onze historie