icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

van-den-oever-lekker-wonen-meubelen-tafel-banner01
van-den-oever-lekker-wonen-meubelen-tafel-banner05
van-den-oever-lekker-wonen-meubelen-tafel-stoel03
van-den-oever-lekker-wonen-meubelen-tafel-stoel04
van-den-oever-lekker-wonen-meubelen-tafel-banner04

Het middelpunt van de keuken

De eettafel vormt vaak het middelpunt van de woonkamer en/of keuken. Hier wordt onder andere aan gegeten, aan geborreld en aan gestudeerd. Dit zorgt ervoor dat de eettafel een belangrijke plek in huis is. En daarom mogen de tafels er best een beetje uitspringen. Bij Van den Oever Lekker Wonen vindt u een uitgebreid aanbod aan losse eetkamertafels, maar ook complete eetkamersets.

Tafels

Een tafel is een belangrijke sfeermaker in huis. Of het nu gaat om een eettafel, een bartafel of om salontafels, een tafel heeft invloed op de sfeer. Bij Van den Oever Lekker Wonen vindt u tafels in verschillende stijlen, maten en kleuren. Denk hierbij aan rechthoekige tafels, maar ook aan ronde of ovale tafels. Onze tafels zorgen gegarandeerd voor gezellige gesprekken aan tafel. 

Industriële eettafel

De industriële eettafel heeft zijn weg gevonden en is dan ook niet meer weg te denken uit veel Nederlandse huiskamers. En dat is ook niet voor niks. Een industriële tafel past namelijk bij veel verschillende woonstijlen en is hiermee erg veelzijdig. De stalen poten geven de tafel een stoere look en het robuuste tafelblad kan tegen een stootje. 

Tafels kopen bij Van den Oever Lekker Wonen

Een nieuwe eettafel kopen doet u bij Van den Oever Lekker Wonen. Kom naar onze ruime showroom en laat u inspireren door ons ruime aanbod. Bij vragen staan wij altijd voor u klaar. Neem contact op voor meer info.