icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

vdolw-fotopand-bewerkt-v2-2
showroom-lekker-wonen-binnen-3
showroom-lekker-wonen-binnen-4
showroom-lekker-wonen-binnen-5
showroom-lekker-wonen-binnen-6
showroom-lekker-wonen-binnen-7
showroom-lekker-wonen-binnen-8

Unieke woonwinkel Gameren

Bezoek de mooiste woonwinkel in Gameren, en laat u inspireren bij van den Oever Lekker Wonen. Ontdek het verrassende assortiment meubelen en accessoires van mooie merken. Geniet van een ware woonbeleving en professioneel woon- en interieuradvies.

 

Sinds 1941 een begrip

Van den Oever Lekker Wonen is een zeer uitgebreide woonwinkel in Gameren waar u volop ideeën opdoet en heel veel inspiratie krijgt. In de woonwinkel vindt u een breed aanbod aan meubels, raamdecoratie, pvc vloeren, matrassen en boxsprings. De winkel in Gameren heeft al meer dan 75 jaar ervaring. Kortom, sinds 1941 al een begrip!

 

Uitgebreide collectie meubels van duurzame materialen

Van den Oever Lekker Wonen biedt een uitgebreide collectie meubels, maar ook raamdecoratie, vloeren, matrassen en boxsprings van mooie merken. Kwaliteit en service vormen het uitgangspunt. Het assortiment van de woonwinkel bestaat uit meubels en materialen die degelijk en duurzaam in gebruik zijn. Zo hebben onze klanten lang plezier van de producten die ze kopen. Dit alles tegen een eerlijke en goede prijs, dit ziet u terug in onze collectie.

 

Maak een afspraak in onze showroom

 

Kwaliteit en service

Het aanbod in de woonwinkel is divers. Klanten zijn regelmatig aangenaam verrast zijn dat zij bij van den Oever Lekker Wonen zo goed slagen. Van den Oever Lekker Wonen werkt met een team van ervaren vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. De winkel is bijna het hele jaar door geopend en biedt een uitstekende kwaliteit en service.

 

Eigen collectie

In de woonwinkel vindt u een eigentijds en actueel aanbod. Van den Oever Lekker Wonen bezoekt regelmatig beurzen in Nederland, België en Duitsland om op de hoogte te blijven van de laatste trends in meubels, matrassen, boxsprings, raamdecoratie en vloeren. Daardoor heeft de woonwinkel in Gameren mooie producten in het assortiment die u bij andere niet vindt.

 


Bezoek de woonwinkel

Corné en Dick van den Oever: “Wij doen zelf de inkoop. Dat maakt ons onderscheidend en deze filosofie past in de stijl van onze winkel. De vier cirkels in ons logo staan voor Wonen, Slapen, Vloeren en Ramen. Natuurlijk hebben we ook onze vaste klanten die we zelf begeleiden. De samenwerking is erg prettig.”

 

U bent van harte welkom in de woonwinkel in Gameren.

Neem direct contact op

 

Woonwinkel in Gameren