icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

van-den-oever-lekker-wonen-meubelen-tafel-banner01
van-den-oever-lekker-wonen-meubelen-tafel-banner05
van-den-oever-lekker-wonen-meubelen-tafel-stoel03
van-den-oever-lekker-wonen-meubelen-tafel-stoel04
van-den-oever-lekker-wonen-meubelen-tafel-banner04

Het middelpunt van de keuken

De eettafel vormt vaak het middelpunt van de woonkamer en/of keuken. Hier wordt onder andere aan gegeten, aan geborreld en aan gestudeerd. Dit zorgt ervoor dat de eettafel een belangrijke plek in huis is. En daarom mogen de tafel en stoelen er best een beetje uitspringen. Bij Van den Oever Lekker Wonen vindt u een uitgebreid aanbod aan losse eetkamertafels en stoelen, maar ook complete eetkamersets.

Tafels

Een tafel is een belangrijke sfeermaker in huis. Of het nu gaat om een eettafel, een bartafel of om salontafels, een tafel heeft invloed op de sfeer. Bij Van den Oever Lekker Wonen vindt u tafels in verschillende stijlen, maten en kleuren. Denk hierbij aan rechthoekige tafels, maar ook aan ronde of ovale tafels. Onze tafels zorgen gegarandeerd voor gezellige gesprekken aan tafel.

Stoelen

Door te kiezen voor mooie stoelen maakt u uw eethoek helemaal af. Onze uitgebreide collectie eetkamerstoelen en barkrukken biedt veel mogelijkheden. Zo vindt u bij ons stoelen in verschillende kleuren, materialen en stijlen. En bent u verliefd geworden op het model van de stoel, maar komt de kleur niet helemaal overeen met uw wensen? Geen probleem, bijna alle eetkamerstoelen zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren en soms zelfs in een ander materiaal, zoals stof, velours, rib of leer. 

Industriële eettafel en stoelen

De industriële eettafel heeft zijn weg gevonden en is dan ook niet meer weg te denken uit veel Nederlandse huiskamers. En dat is ook niet voor niks. Een industriële tafel past namelijk bij veel verschillende woonstijlen en is hiermee erg veelzijdig. De stalen poten geven de tafel een stoere look en het robuuste tafelblad kan tegen een stootje. Hierbij kunt u kiezen voor industriële stoelen, maar ook gaan voor eetkamerstoelen in een totaal andere stijl.

Tafel en stoelen kopen bij Van den Oever Lekker Wonen

Een nieuwe eettafel en stoelen kopen doet u bij Van den Oever Lekker Wonen. Kom naar onze ruime showroom en laat u inspireren door ons ruime aanbod. Bij vragen staan wij altijd voor u klaar. Neem contact op voor meer info.