icon-clock

di t/m do 10.00 - 17.30, vr. 10.00 - 21.00, za 10.00 - 17.00

Op zoek naar een nieuwe vloer en u wilt graag een PVC vloer kopen in Gameren? Dan bent u bij Van den Oever Lekker Wonen aan het juiste adres. Een PVC vloer is prettig in gebruik, geluiddempend en sfeervol. Daarnaast is de keuze bij Van den Oever Lekker Wonen zeer groot. Zo zit er altijd wel een geschikte vloer tussen. Meer weten over de voordelen van een PVC vloer? We zetten ze voor u op een rijtje

 

Een ruim aanbod

Het grootste voordeel van PVC vloeren is toch wel het ruime aanbod. Zo zijn er vloeren die niet te onderscheiden zijn van een echte houten vloer, of die juist sprekend op een tegelvloer lijken. Maar ook andere dessins en motieven zijn mogelijk. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Wat uw stijl ook is, in PVC is het te realiseren. 

 

Duurzaamheid

Een PVC vloer geeft jarenlang plezier. Dit heeft als grote voordeel dat een PVC vloer erg duurzaam is. Een PVC vloer is namelijk erg makkelijk te onderhouden met alleen een stofzuiger en dweil. Daarnaast zijn PVC vloeren sterker dan bijvoorbeeld laminaat en bevatten ze een goede slijtlaag. Hierdoor worden grove beschadigingen voorkomen. Ook kan de vloer goed tegen vocht. Dit alles zorgt ervoor dat uw PVC vloer erg lang mooi blijft. 

 

Vloerverwarming

Een PVC vloer is zeer geschikt om boven vloer verwarming te gebruiken. Zo creëert u ook in de koude wintermaanden een aangename warmte. Een ander voordeel is dat het materiaal van zichzelf de kamerwarmte aanneemt en daardoor prettig aanvoelt. 

 

Geluidsdempend

Een PVC vloer is een stille vloer. De materialen werken namelijk geluidsdempend en loopgeluiden worden geminimaliseerd, in tegenstelling tot loopgeluiden op een houten, stenen of laminaat vloer. Ideaal dus voor in een appartement, tussenwoning of bovenverdieping.  

 

PVC vloer kopen Gameren

 

Maak een afspraak in onze showroom

 

PVC vloer kopen Gameren
Uw nieuwe PVC vloer koopt u natuurlijk bij Van den Oever Lekker Wonen. Hier vindt u een verrassend groot aanbod aan PVC vloeren. In de showroom van onze woonwinkel nabij Gameren hebben we een breed assortiment pvc vloeren voor u klaarliggen. Op deze manier kunt u zelf ervaren wat bij u past en wat de verschillen zijn tussen de vloeren in kwaliteit, motief en kleuren. 

 

 

Neem direct contact op